Palvelut

Jokainen yritys on oma yksilönsä. Palveluitamme räätälöimällä pystymme vastaamaan parhaiten yrityksesi tarpeisiin, ja palvelemaan parhaiten juuri sinun yritystäsi ja sen tarpeita eri kanavissa.

Palveluistamme löydät valmiit kuukausittaisten sosiaalisen median sisällöntuotannon palvelupakettien pohjat sekä alkaen hinnat.

Suurimmalle osalle asiakkaistamme palvelut räätälöidään kuitenkin juuri heidän tarpeensa mukaan, joten pist rohkeesti viestii vaan ni katotaan sulle sopiva paketti! Ja muistahan, että meillä aina ensimmäinen konsultointi on ilmainen.

Somekuvaus

Teemme somekuvausta asiakkaille. Työvälineenä meillä on puhelin, jonka kanssa voimme ottaa kuvia tai tehdä vaikkapa lyhyitä videoita eli keloja (eng.reels). Videoilla voidaan esitellä yrityksesi toimitiloja, henkilökuntaa, palveluita tai esimerkiksi tuotteita.

Videoiden suosiota sosiaalisessa mediassa ei kannata sivuuttaa. Lyhyet videot eli reelsit ovat yksi parhaista tavoista esitellä ammattitaitoasi, yrityksesi tuotteita ja palveluja sekä tuoda brändiäsi lähestyttävämmäksi. Reelseillä on mahdollisuus levitä laajemmalle yleisölle kuin pelkän kuvapostauksen, joten hyödynnämme niitä asiakkaillemme uusien seuraajien hankintaan.

Videosisältöjä tuotamme pääasiassa Instagramiin, Facebookiin sekä TikTokiin.

Sisällöntuotanto

Tuotamme asiakkaan brändinmukaista ja yhtenäistä sisältöä sosiaaliseen mediaan, sekä ylläpidämme yritysten sometilejä. Suunnittelemme sopivan sisällön ja julkaisemme julkaisut yrittäjän puolesta. Sopimuksen mukaan voimme hoitaa sisällöntuotannon, julkaisut, storyt sekä myös tilin kasvattamisen, vuorovaikutuksen ja kommentteihin vastaamisen.

Mainontaa voidaan käyttää liidien hankkimiseen, brändin tunnettavuuden kasvattamiseksi tai vaikkapa tarjoustuotteen myyntiin.

Meidän on mahdollista myös kuvata puolestanne kuva- ja videomateriaalia, joita voimme hyödyntää julkaisuissa. Työvälineenä meillä on puhelin, jolla kuvaamme sekä editoimme materiaalit. Videoilla voidaan esitellä yrityksesi toimitiloja, henkilökuntaa, palveluita tai esimerkiksi tuotteita.

MiniSome alk. 299€/kk +alv
 • Sisällön tuottaminen 1 krt/viikko valittuun somekanavaan
  – Kuva- tai videomateriaali tulee yritykseltä itseltään
  – Kuukausipalaveri
SemiSome alk. 499€/kk +alv
 • Sisällön tuottaminen 2 krt/viikko valittuun somekanavaan
  – Kuukausipalaveri
  – Somekuvaus 1h
SuperSome alk. 799€/kk +alv
 • Sisällön tuottaminen 2-3 krt/viikko valittuun 1-2 somekanavaan
  – Kuukausipalaveri
  – Somekuvaus 2-3h

Palvelupakettien lopullinen hinta ja sisältö määritellään yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaan.