Miten Somesis sai alkunsa

Somesis sai alkunsa siitä, kun siskokset törmäsivät hyvin usein samaan ongelmaan:

Yrityksen tiedot somessa eivät ole ajan tasalla ja sinne somekanavalle on päivitetty viimeksi hyvän joulun toivotukset pari vuotta sitten.

Pähkäilimme tätä yhdessä ja päättelimme siihen olevan kaksi syytä Рjoko yrittäjällä ei ole aikaa hoitaa somea muun työn ohessa tai sitten ei ole osaamista.

Totesimme, että pystymme ratkaisemaan tämän ongelman! Meillä on osaamista sekä ideoita! Alamme myymään aikaamme yrityksille heidän tarpeeseen ja toimimaan yrittäjän tukena sosiaalisen median markkinoinnissa.

Oona

Mä oon kahden pienen ja ihanan lapsen äiti ja nyt jo toista kertaa yrittäjänä. Rakastan veneilyä, ulkoilua ja ihmisiä, mutta tykkään myös käpertyä sohvan nurkkaan suklaalevyn, teekupin ja Netflixin seurassa.

Tykkään haasteista ja toimin ehkä parhaiten pienen paineen alla. Mulla on yrittäjyys varmaan geeneissä ja ymmärrän paljon erilaisista yritystoiminnoista, niiden toimintatavoista, asiakashankinnasta sekä kulurakenteesta.

Pistän aina itseni 100 % jokaisen meidän asiakkaan saappaisiin, jotta ymmärrämme mitä meidän asiakas tarvitsee ja saamme parhaat mahdolliset tulokset aikaan. Koska saisin hypätä sinun saappaisiin?

Henna

Olen aina aidosti oma itseni ja tykkään hassutella. Rakastan hääräillä kotonani kaikenlaista, ja koti onkin mulle se mun oma turvapaikka. Syksyisen sienimetsäretken jälkeen on ihanaa takkatulen äärellä käpertyä viltin alle.

Mä rakastan ajattelua laatikon ulkopuolelta ja nautin uusista haasteista! Mulla on tosi vilkas mielikuvitus ja nautin todella paljon luovan työn tekemisestä. Koen vahvuuksieni auttavan paljon siinä, mitä voimme tarjota asiakkaille.

Osaan puhua somea selkokielellä, jotta asiakas aina ymmärtää mistä puhutaan. Osaan kuunnella asiakkaan tarpeita ja toiveita, sekä tuoda ne käytäntöön. Koska saisin puhua sulle Somea?