Somevalmennus

Innostu Instagramista -yksilövalmennus kestää 8-10 viikkoa riippuen sinun tilanteestasi. Valmennuksessa syvennytään Instagramin tehokkaaseen hyödyntämiseen, jotta voit jatkossa tavoittaa unelma-asiakkaasi somen kautta.

Jos haluat innostua Instagramista ja triplata näkyvyytesi somessa ilman maksettua mainontaa Рniin tää valmennus on just sulle.

Valmennuksessa tehdään useita erilaisia tehtäviä yhdessä, jotka auttavat sinua hahmottamaan omaa tekemistäsi sekä antavat vakaan pohjan säännölliselle sisällön tuottamiselle. Luot avullamme monipuolista sisältöä somekanavillesi, jota analysoimme ja parannamme valmennusmatkan aikana.
Valmennuspakettiin kuuluu myös viikottaiset video-ohjeistukset sekä (1h) etätapaamiset yhdessä sovittuna aikana.

Varaa ilmainen konsultointipuhelu, jotta osaamme suositella juuri sinulle oikeaa vaihtoehtoa.

Hinta yksil√∂valmennukselle on 1600‚ā¨ +alv.

Somekoulutus

Sosiaalisen median koulutukset yrityksille, yhdistyksille sekä yrityksen markkinoinnista vastaaville henkilöille. Jokainen koulutus toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Olemme kouluttaneet yksinyrittäjistä isoihin sometiimeihin.

Yksil√∂koulutuksen hinta alkaen 200‚ā¨/2h. Ryhm√§koulutukset my√∂s mahdollisia, kysy rohkeasti tarjous!

Pilviisi, Heidi & Sini palaute somevalmennuksesta:

“Tyk√§ttiin meille r√§√§t√§l√∂idyss√§ Insta-valmennuksessa erityisesti siit√§, kun pys√§hdyimme itselle haastaviksi kokemiemme¬†asioiden √§√§relle ja saatiin niihin ratkaisuja. Tosi¬†hy√∂dyllisi√§ oli opetusesimerkit¬†omista julkaisuistamme, mik√§ toimii ja mit√§ muuttaa. Suora palaute iso plussa, ett√§ ymm√§rrettiin, mit√§ kehitt√§√§ omassa tekemisess√§. K√§yt√§nn√∂lliset pikkutipsit Instagramin k√§ytt√∂√∂n hyvi√§ ja saatiin tietoa, jota ei oltu osattu edes ajatella esimerkiksi kuvien ja videoiden laadusta ym. Meille tuli my√∂s selv√§ksi, ett√§ Instagraminen tekeminen ei ole pikamatka vaan maratoni, jonka alkumatkalla olemme ja p√§√§simme askeleen eteenp√§in Somesis avustuksellaūüėĽ¬†

Yhteisty√∂ oli leppoisan rentoa ja sujuvaa, voidaan suositella muillekinūüėä

Roboost Solutions, Heidi palaute somekoulutuksesta:

“Pyysin Somesista pit√§m√§√§n Instagramista pienen koulutuksen ja istahdettiin j√§√§latet tukena opettelemaan.
Ja kyll√§ muuten tuli tarpeeseen, vaikka kuvittelin suunnilleen tiet√§v√§ni miten Instagram toimii. Nyt tied√§n my√∂s sen miksi teen mit√§kin toimenpiteit√§ siell√§ ja mit√§ sill√§ olisi tarkoitus saavuttaa! Ensimm√§ist√§ kertaa ikin√§ olen oikeasti motivoitunut opettelemaan Instan hy√∂tyk√§ytt√∂√§! ūüíĮ”